Powering tomorrow's infrastructure, today

Welkom!

Blue River Infrastructure is gespecialiseerd in de aankoop, ontwikkeling en exploitatie van tankstations en energiehubs. De benodigde infrastructuur om Nederland mobiel te houden. Deze locaties zijn bijzonder goed gepositioneerd om een ​​rol te spelen en hebben een route om de belangrijkste leverancier te blijven. De industrie investeert niet alleen in oplaadmogelijkheden, maar in de hele klantervaring. Daarom worden in de markt strategische partnerships gesloten met Starbucks, Albert Heijn, Burger King, KFC, SPAR en vele andere grote retailpartijen.

Op weg naar een duurzame toekomst bieden tankstations op steeds meer locaties een brandstofmix met steeds groenere brandstoffen, ultrasnellaadvoorzieningen en ook waterstof. Nieuwe energie zijn de magische woorden.

Investeren in infrastructuur wordt gekenmerkt door grotendeels voorspelbare kasstromen, huurinkomsten die correleren met inflatie en een beperkte gevoeligheid voor economische cycli vergeleken met andere beleggingscategorieën.

Met onze specialistische kennis van de markt realiseren wij een optimaal en stabiel rendement voor onze partners en investeerders.

Wij komen graag met u in contact om ons investeringsvoorstel voor te leggen!

Further reading